CS Instruments nu ook in Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
48 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: CS Instruments nu ook in Benelux

Het Duitse CS Instruments GmbH streeft naar een opbouwende en nauwe samenwerking met al haar klanten en partners. Uit ervaring weten zij hoe belangrijk het is om dicht bij de klanten aanwezig te zijn.Om die reden is in Oktober 2018 een officiële dochteronderneming van CS Instruments opgericht verantwoordelijk voor Nederland, België en Luxemburg

Adsensys BV in Klundert was sinds 2010 een succesvol distributeur van CS Instruments. Door de klanten in België, Nederland en Luxemburg betrouwbare service te verlenen en te ondersteunen waar nodig, heeft het bedrijf de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en heeft het geholpen om de naamsbekendheid van CS Instruments wereldwijd verder te versterken. De synergie die het resultaat is van een succesvolle samenwerking en dat heeft beide bedrijven ertoe gebracht de samenwerking naar een hoger niveau te tillen waarbij de activiteiten van Adsensys voor en door CS Instruments zijn overgenomen en in aparte dochteronderneming zijn ondergebracht.

Uiteraard blijven alle afspraken die in het verleden tussen Adsensys BV en CS Instruments GmbH met klanten zijn gemaakt geldig. Als u echter nog vragen heeft die gerelateerd zijn aan de oprichting van deze nieuwe dochterfirma, aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze nieuwe collega’s in Nederland.

Geschreven door

CS Instruments Benelux BV

Lees meer