Culinaire Stoomfilters voor Schone Stoom

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Culinaire Stoomfilters voor Schone Stoom

De kwaliteit van de stoom kan invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid van het voedingsmiddel. Culinaire stoomfilters zijn geschikt voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen.

Maakt u gebruik van schone stoom of andere industriële gassen? Met behulp van onze culinaire stoomfilters kunt u deeltjes tot 25, 5 of 1 micron filteren. De filter onderdelen zijn gemaakt van gesinterd roestvrij staal. Regeneratie en reiniging door ultrasoonbad. Zowel uitvoering in flens als binnendraad mogelijk. Download meer informatie op onze website.

Adca Pure
Sinds de jaren ’80 is Adca gespecialiseerd in appendages voor stoom. Door een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde Adca het submerk Adca pure. Er worden producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie geproduceerd. Een voorbeeld product hiervan zijn de culinaire stoomfilters. Neem contact op met Scharff Techniek voor meer informatie over deze productlijn.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: * Elektrische Stoomketels * Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren * Thermische Olieketels * Toepassingen voor Clean Steam *... Lees meer