De nieuwe Fixturlaser EXO

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
30 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De nieuwe Fixturlaser EXO

Medir International introduceert de Fixturlaser EXO, een explosieveilig systeem voor het uitvoeren van horizontale en verticale uitlijningen.

Het correct uitlijnen van aandrijvingen is belangrijk onderdeel van het onderhoud van rotating equipment. Met de introductie van de Fixturlaser EXO, kunnen deze metingen nu ook veilig worden uitgevoerd binnen ATEX zones.

Hans Svensson, CEO van ACOEM Fixturlaser: “Bij het ontwerpen van de Fixturlaser EXO is gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste focus geweest. Ons doel was een uitlijnsysteem te ontwerpen dat door iedereen op correcte wijze te gebruiken is. De gebruiker hoeft geen expert te zijn op het gebied van as-uitlijning, omdat het systeem de gebruiker door de uitlijning leidt.”

Het systeem bestaat uit twee meetkoppen met 30mm CCD detectoren. Deze meetkoppen staan draadloos in verbinding met het display waarop meetresultaten worden getoond.

Geschreven door

MEDIR International B.V.

Medir International B.V. is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop, training en services op het gebied van laser uitlijnen, trillingsmeten, 3D meten en 3D scannen. Medir is de officiële importeur en... Lees meer