De nieuwe Gefran VDA-M versterker

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De nieuwe Gefran VDA-M versterker

Deze nieuwe VDA-M versterker is een slimme oplossing die meting van de klemkracht, bescherming van de matrijs en bewaking van de holmrek combineert. De versterker werd ontwikkeld door Sensormate -een bedrijf dat deel uitmaakt van de Gefran Group- en gespecialiseerd is in drukmeting voor spuitgietmachines.
Wat doet deze VDA-M extra?
* Bescherming van de matrijs tegen schade, veroorzaakt door plastic deeltjes die niet volledig worden uitgeworpen
* Monitoring van de drukcurve in de matrijs: een optimale controle voorkomt fouten in de productie
Vaak gebeurt dit door complexe drukmetingen, waarbij de sensoren in de matrijs worden gemonteerd. Nadeel is dan dat bij elke wisseling van matrijs deze sensoren telkens opnieuw aangesloten moeten worden.
Dankzij de nieuwe, driekanaals VDA-M-versterker kunnen al deze functies worden uitgevoerd met 1 sensor die op de tie bar wordt gemonteerd.
De onafhankelijkheid van de sensoren in de matrijs resulteert in een economische, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor optimale resultaten in het spuitgietproces.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer