De nieuwe GEFRAN vermogenregelaar GPC

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De nieuwe GEFRAN vermogenregelaar GPC

De GPC geavanceerde vermogenregelaars staan garant voor het nauwkeurig regelen van elektrische belastingen. Bovendien zorgt de precieze en efficiënte temperatuurcontrole voor een positieve impact op het energieverbruik.
De compacte, doch robuuste GPC vermogenregelaar is beschikbaar in 1, 2 en 3 fase uitvoeringen met schakelstromen van 40A tot 600A bij spanningen van 110Vac tot 690Vac. Met de mogelijkheid tot schakelen van zowel lineaire als non-lineaire belastingen (MoSi2, Sic, SWIR, Grafiet en transformatoren) is hij breed inzetbaar. Het mechanisch design resulteert bovendien in een grote flexibiliteit van de vermogenaansluitingen.
GPC vermogenregelaars zijn uitgerust met gemakkelijk te vervangen zekeringen en volledige te configureren analoge en digitale I/O’s voor het doorsturen van proces variabelen of alarm statussen.
Deze gegevens kunnen uiteraard ook gedeeld worden via verschillende veldbussen.
Bij gebruik van meerdere vermogenregelaars is de GSLM een dankbare aanvulling. Naast een optimale controle , zorgt deze ook voor een efficiënt en energie gericht gebruik van het net. De combinatie van een GPC met GSLM past in elke Industry 4.0 omgeving en is een antwoord op de vraag naar predictive maintenance.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer