De nieuwe multifunctionele testo 400

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De nieuwe multifunctionele testo 400

De universele testo 400 is smarter, sneller, beter en naadloos te integreren in het uitgebreide sensor pakket van Testo: het aanbod aan sondes voor het nieuwe meetinstrument behoort tot de grootste op de markt. Daarnaast zijn ook de Testo Smart Probes combineren met de universele meter. De testo 400 zelf biedt innovatieve functies die zijn gebruikers in alle opzichten werk uit handen nemen en inclusief een volledige documentatie direct op locatie mogelijk maken.
Fast on
Bij de nieuwe testo 400 kunnen alle sondes heel eenvoudig en snel tijdens het meten worden gewisseld. Dat maakt het opnieuw starten overbodig. Aansluiten en direct verder gaan met meten. Sneller is niet mogelijk.
Meet-Assistent
De testo 400 kent helder gestructureerde en duidelijke meetmenu’s die de gebruiker snel en eenvoudig door de hele bediening loodsen. Een stoplichtsysteem beoordeelt de meetresultaten objectief en duidelijk – voor foutloze meetresultaten volgens de normen bij alle debiet- en behaaglijkheidsmetingen.
Universeel toepasbaar
Dankzij het brede voelerassortiment is de meter breed inzetbaar. Van metingen in cleanrooms, tot klimaatmetingen in kantoren of klaslokalen. Zet de testo 400 aan, sluit de passende sensor aan en meten. De sensorportfolio omvat digitale bluetooth-sondes, digitale kabelsondes, de Testo Smart Probes plus NTC- en TE-temperatuurvoelers (type K). Nieuw in het assortiment zijn vijf digitale Pt100-temperatuursondes.
Altijd klaar voor gebruik
Als sondes gekalibreerd moeten worden, dan is dat onafhankelijk van het meetinstrument mogelijk. De testo 400 kan gewoon met andere sondes worden gebruikt, terwijl de betreffende sondekoppen in onderhoud zijn en gekalibreerd worden.
Tijd besparen
In plaats van na het meten nog naar kantoor te moeten, kan men de documentatie van de meting direct op locatie bij de klant afsluiten. De meetrapporten incl. meetwaarden en klantgegevens kan men comfortabel per mail versturen en worden bovendien in het instrument opgeslagen.
Het universele meetinstrument testo 400 is per direct bij Testo verkrijgbaar

Geschreven door

Testo BV

Hoogwaardige meetinstrumenten, een perfecte service en een uitstekende technische ondersteuning maken van Testo een betrouwbare partner. Dagelijks ondersteunen onze meetinstrumenten miljoenen gebruikers in een veelvoud van toepassingen. Van het installatiebedrijf,... Lees meer