Dek de toegang tot besloten ruimtes af om de veiligheid te verbeteren

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Dek de toegang tot besloten ruimtes af om de veiligheid te verbeteren

Verbeter de veiligheid voor vrijwel elke besloten ruimte door de toegang volledig af te dekken met een fysieke barrière en veiligheidsinformatie. Brady biedt 8 verschillende veiligheidsafdekkingen voor besloten ruimtes aan.

Verbeter de veiligheid van besloten ruimtes
Het is moeilijk om snel een besloten ruimte te verlaten. Daardoor vormen ze een verhoogd veiligheidsrisico. Het aantal personen dat een besloten ruimte mag betreden is meestal erg beperkt en dit maakt deel uit van een grotere veiligheidsprocedure om ongevallen te voorkomen. Met de nieuwe veiligheidsafdekkingen voor besloten ruimtes van Brady kan de toegang tot vrijwel alle besloten ruimtes volledig worden afgedekt met een fysieke barrière. Een waarschuwingsbericht waarschuwt medewerkers voor de bijbehorende veiligheidsrisico`s.

Gebruiksvriendelijk
Deze 8 veiligheidsafdekkingen voor besloten ruimtes zijn geschikt voor het afdekken van vrijwel elke toegang tot besloten ruimtes. Optioneel zijn deze afdekkingen vergrendelbaar of niet-vergrendelbaar, elastisch, magnetisch of met klittenband, dicht of met ventilatie. Ze zijn veel makkelijker aan te brengen dan gewone waarschuwingstape en ze kunnen eenvoudig opnieuw worden aangebracht na onderhoudswerken.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dek de toegang tot besloten ruimtes af om de veiligheid te verbeteren

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer