Documentation-to-order

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Documentation-to-order

Maatwerk. Dat biedt u uw klanten. Met uw engineeringproces al helemaal ingericht op ‘configure-to-order’. Klantspecifiek werken vereist ook meer van uw technische documentatie. Meer in minder tijd en afgestemd op de klantorder. Wist u dat u van uw documentatieproces ook maatwerk kunt maken? En tegelijkertijd kostenbesparing realiseert door slimme technologie?

Maatwerk, hoe mooi ook, vraagt nogal wat van uw engineers en processen. Alles moet compleet zijn zodra de machine van de band rolt, dus ook: handleidingen voor eindgebruikers en monteurs, makkelijke systemen om onderdelen te kunnen laten bestellen en natuurlijk ook online trainingen. Op maat en toegespitst op de doelgroep.

Tegenwoordig is configure-to-order ook mogelijk als het gaat om technische documentatie. Documentation-to-order, zeg maar. En dat is een doorbraak. Dankzij Triview, specialist in het maken van technische documentatie.

Triview biedt vergaande ‘configure-to-order’ oplossingen voor technische documentatie. Van handleiding tot trainingsmateriaal en van HMI helpsysteem en online onderdeel-vind-en-bestelsysteem tot animaties en exploded views. Het komt allemaal samen.

Technische handleidingen maken is een vak. Daar zijn engineers vaak lang mee bezig. Voor Triview is het ontwikkelen van technische documentatie dagelijkse kost. Dit zorgt voor snelheid. Daarnaast kunnen we u adviseren t.a.v. wetgeving en eisen aan technische documentatie. Onze medewerkers nemen de hele werklast en zorg over. Zo wordt engineering ontlast en kunnen zij doen wat ze het liefst doen: machines en oplossingen ontwerpen en uitwerken. Ontzorgen noemen we dat.

Gecombineerd met slimme technologie zorgt dit voor een enorme tijdbesparing: van weken werk naar dagen werk. Zo betaalbaar mogelijk. En leverbaar in allerlei vormen, zoals PDF, op de HMI of online.

Lees meer icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark