Duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen

Brady biedt een assortiment BS5609-gecertificeerde, kwalitatieve labelmaterialen aan voor de identificatie van chemicaliën en andere goederen in maritieme omgevingen. De maritieme labelmaterialen zijn zeer goed bestand tegen zoutwater en uv-licht, kleven uitstekend en vormen een perfecte aanvulling op Brady`s uitgebreide assortiment duurzame labelmaterialen voor veeleisende omgevingen.

Duurzame maritieme identificatie
BS5609-gecertificeerde labelmaterialen worden streng getest. Ze worden gedurende drie maanden blootgesteld aan zoutwater bij een gemiddelde getijhoogte, om goede resultaten in maritieme omgevingen te verzekeren. De norm bevat ook criteria voor de prestaties van de kleefstof, de duurzaamheid van de bedrukking en de weerstand tegen wrijving. In omstandigheden waarin veel labels vervagen, onleesbaar worden of zelfs loskomen door blootstelling aan zoutwater en zonlicht, blijven de maritieme labels van Brady goed leesbaar en blijven ze kleven.

Maritieme omgevingen
Brady`s labelmaterialen B-595, B-7569 en B-7541P zijn BS5609-gecertificeerd. Ze zijn ideaal voor de identificatie van IMDG-goederen en gevaarlijke chemicaliën met de vereiste CLP-labels, en zijn ook geschikt voor het maken van duurzame veiligheids- en evacuatiepictogrammen en leidingmerkers. De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen van Brady zijn een uitstekend identificatiemiddel voor elk bedrijf dat actief is in maritieme omgevingen, waaronder bedrijven uit de volgende sectoren:
• olie- en gasindustrie
• offshore- energie-industrie
• scheepvaart
• logistiek
• baggerindustrie

Ter plaatse printen
De volgens BS5609 gecertificeerde labelmaterialen B-595, B-2585 en B-7569 kunnen ter plaatse worden geprint met een kwalitatieve pictogram- en labelprinter van Brady, waaronder de BBP35, BBP37, BradyJet J2000 of BradyJet J5000. Labels met zwarte en rode bedrukking op een witte achtergrond, zoals CLP-labels, kunnen gemakkelijk gecreëerd worden met deze printers en de Brady CLP-app. Zo kunnen identificatienoden in havens, op zee of offshore direct worden ingelost. Andere toepassingen, zoals full-colour veiligheidspictogrammen en leidingmerkers, kunnen ook ter plaatse worden geprint of door Brady worden voorbedrukt.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer