Ecomab CPKEID koord & Insulcoat 1260 RFL voor steenfabriek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ecomab CPKEID koord & Insulcoat 1260 RFL voor steenfabriek

Duurzaamheid, CO2 vermindering en efficiency is binnen iedere steenfabriek van groot belang.

Dat vinden wij ook. Wij zijn ervan overtuigd dat wij veel voor een steenfabriek kunnen betekenen. Daarom willen wij enkele producten uit ons uitgebreid leveringsprogramma in the spotlight zetten.

Gemaakt in onze eigen fabriek in Temse (België) kunnen wij hoog temperatuurbestendige textielproducten aanbieden zoals Ecomab® (Tunneloven wagen) koord. Het gebruik van een juiste thermische afdichting tussen ovenwagens heeft immers een positieve invloed op de levensduur van de wielen en lagers van de ovenwagen.

Of onze Insulcoat 1260 RFL, een energiebesparende reflecterende coating; Effectief voor op de wanden! Door zijn hoge reflectiviteit krijgen de ladingen een homogenere branding met als resultaat een verbeterde kwaliteit. De klanten die dit product reeds gebruiken ervaren tevens dat hun gasverbruik wordt gereduceerd.

Bent u geinteresseerd? Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd op onze website kijken. Op de website staan ook onze contactgegevens.

Geschreven door

Insulcon B.V.

Al onze producten zullen u helpen om energie te besparen en vergroten de controle op en betrouwbaarheid van uw processen. Als u behoefte heeft aan een hoge temperatuuroplossing in uw thermisch proces: wij hebben het of zullen het vinden! Lees meer