Emerson’s ASCO 330A Serie Volumebooster

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Emerson’s ASCO 330A Serie Volumebooster

De ASCO 330A Serie Booster ventielen zijn flexibele, robuuste en zeer betrouwbare boosters die zijn ontworpen om de pneumatische prestaties van zowel aan / uit- als proceskleppen te verbeteren. Verkrijgbaar in afmetingen van 1/2″ tot 2″, biedt het boosterprogramma veel flexibiliteit.

Verkrijgbaar in roestvast staal en aluminium met een bedrijfstemperatuur- bereik van -60°C tot +90°C. Magneetafsluiters kunnen worden gekoppeld aan de booster door middel van een NAMUR-aansluitconfiguratie, waardoor selectie van magneetventielen eenvoudiger wordt en de prestaties worden verbeterd. Een unieke bevestigingsoptie maakt het mogelijk om de volume booster en actuator te verwijderen zonder dat de instrumentleidingen aanpassingen behoeven.

De 330A Serie Volumeversterkers zijn slechts één product uit een breed portfolio aan besturingscomponenten voor actuator aandrijvingen. Deze variëren van filter-drukregelaars en magneetkleppen tot kasten die de werking en de partial stroke testen van emergency shutdown afsluiters mogelijk maken, die deel uitmaken van een Safety Instrumented System.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

EMERSON - ASCO CONTROLS BV

Emerson (NYSE: EMR), gevestigd in de V.S., St. Louis, Missouri, is een mondiaal technologie- en engineeringsbedrijf met innovatieve oplossingen aan klanten in industriële, commerciële en residentiële markten. De BU Emerson... Lees meer