Endress+Hauser en 360°KAS bundelen expertise

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Endress+Hauser en 360°KAS bundelen expertise

Endress+Hauser en 360°KAS slaan de handen ineen om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar analyser solutions en om een totaalpakket te kunnen bieden. Hiervoor hebben de bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend waarbij er afspraken zijn gemaakt om elkaars producten en kennis samen te voegen tot een complete oplossing.

De samenwerking tussen Endress+Hauser en 360°KAS voorziet in alle analyse- en monstername systemen voor de spectroscopische analysers (Raman, TDLas en Optograf analysers). De units worden klantspecifiek gebouwd in Nederland bij 360°KAS of in Lyon bij Endress+Hauser. Deze nieuwe samenwerking biedt de (petro)chemische-, olie en gasindustrie de mogelijkheid om betrouwbare en totaal geïntegreerde analyseoplossingen te kopen.

Rob Hommersen, MD Endress+Hauser: ”We zijn erg blij met deze samenwerking waar we gebruik kunnen maken van elkaars kennis en expertise om zo onze klanten de perfecte oplossing te kunnen bieden”.

Nadine Polder, MD 360°KAS: ”Deze samenwerking is een logische combinatie van onze netwerken en expertises. Wij kijken ernaar uit om klanten een betrouwbare en duurzame (Ex) totaaloplossing te bieden voor spectroscopische analyse metingen (of compositiemetingen)”.

De Raman-spectroscopie (Optograf) en TDLas analysers worden gebruikt in de zware en chemische industrie voor toepassingen zoals het meten van kritische parameters of een spectrum aan parameters onder de zwaarste omstandigheden.

Over 360°KAS
360°KAS bedient de wereldwijde olie- en gas-, petrochemische, LNG- en R&D-markten met hoogwaardige analyse-, bemonsterings- en laboratorium test oplossingen. 360°KAS verzorgt het hele proces van basis- en detailontwerp, inkoop, assemblage en uiteindelijke systeemintegratie op locatie.

Over Endress+Hauser
Endress+Hauser is een wereldwijde speler als het gaat om meetinstrumentatie, solutions en services voor industriële procestechniek. Dankzij gespecialiseerde verkoopcentra en een sterk partnernetwerk staat Endress+Hauser garant voor deskundige ondersteuning wereldwijd.

Geschreven door

Logo van:Endress+Hauser en 360°KAS bundelen expertise

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer