Endress+Hauser introduceert de Liquiline Compact CM82

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Endress+Hauser introduceert de Liquiline Compact CM82

Endress+Hauser introduceert de Liquiline Compact CM82 transmitter voor analysemetingen waar weinig tot geen ruimte beschikbaar is. Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kunt u met de gratis Endress+Hauser Smartblue app de transmitter volledig bedienen en uitlezen.

Zeer compact maar wel met uitgebreide functionaliteit: de Liquiline Compact CM82. Slechts 11 cm lang en 2 cm breed: hierdoor past het in bijna elk armatuur. Alle analysesensoren met de blauwe Memosens connector kunnen op deze transmitter worden aangesloten en bediend met behulp van HART en/of Bluetooth met de Smartblue app.

De voeding/signaaluitgang is een 2-draads loop-powered 4-20 mA signaal met HART als optie. Doordat alle meetpunt instellingen in de Liquiline CM82 staan, kan een sensorwissel binnen enkele seconden uitgevoerd worden en is er geen automatiseringsspecialist nodig om het meetpunt weer operationeel te krijgen.

Bluetooth communicatie met beveiliging van hoog niveau
De gratis Smartblue app van Endress+Hauser gebruikt dezelfde PAKE (Password Authenticated Key Exchange) technologie als in Duitse identiteitskaarten wordt gebruikt om ongewenste toegang te voorkomen. Dit hoge beveiligingsniveau is bevestigd door het Duitse Fraunhofer institute for Applied and Integrated Security (AISEC).

Geschreven door

Logo van:Endress+Hauser introduceert de Liquiline Compact CM82

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer