Extra tijdelijke koeling kan vertraging productieproces voorkomen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Extra tijdelijke koeling kan vertraging productieproces voorkomen

Om het risico op operationele problemen door te hoge temperaturen tijdens productieprocessen te verkleinen kan tijdelijke koeling in combinatie met ontvochtigen de oplossing zijn om de situatie weer onder controle te krijgen.

De specialisten van Polygon hebben de kennis en ervaring om een totaaloplossing te bieden waarbij o.a. de inzet van koelapparatuur zoals adiabatische koeling en mobiele airco’s leidt tot klimaatbeheersing. In de zomerperiode kunnen hoge temperaturen in combinatie met een hoog vochtgehalte in werkplaatsen en productieruimte(n) leiden tot verontreiniging van productielijnen waardoor het risico ontstaat dat de algemene productkwaliteit niet langer aan de strenge normen voldoet. Maar ook productieprocessen waarbij veel warmte vrijkomt, kunnen in de zomer extra tijdelijke koeling nodig hebben.

Polygon beschikt over moderne, energiezuinige koel- en ontvochtigingsapparatuur om de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid in iedere denkbare omgeving tijdelijk naar het gewenste niveau te brengen en te houden. Wij zorgen voor een optimaal (binnen)klimaat tijdens onder andere productie- en onderhoudsprocessen. Bedrijfsstilstand of vertragingen van (onderhoud)projecten behoren daarmee tot het verleden.

De koelers en airco’s van Polygon zijn de meest efficiënte in de markt. Ze voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en worden onderhouden door ervaren en deskundige technici.

Voordelen van aanvullende koeling door Polygon:
– Apparatuur is verplaatsbaar
– Ontwerp maakt de apparatuur veelzijdig inzetbaar
– Constante ventilatie
– Veilig ontwerp
– 24/7 storingsdienst

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer