Field Xpert SMT77 voor Zone 1

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Field Xpert SMT77 voor Zone 1

Gemakkelijke bediening en vooraf geïnstalleerde stuurprogramma’s
De Field Xpert SMT77 van Endress+Hauser is een eenvoudig te bedienen en aanraakgevoelige tablet die wordt geleverd met een uitgebreide vooraf geïnstalleerde instrumentbibliotheek waarmee het vinden en installeren van de juiste software componenten, dat vaak veel tijd en moeite kost, niet meer nodig is. Een speciale functie van de Field Xpert SMT77 is de ‘play knop’. Als deze wordt ingedrukt dan zal het juiste stuurprogramma worden geladen en automatisch een verbinding met het instrument worden opgebouwd. Niets kan sneller of eenvoudiger!

Instrumentconfiguratie in explosiegevaarlijke omgeving (Zone 1).
De nieuwe, krachtige industriële tablet pc voor instrumentconfiguratie, Field Xpert SMT77 kan in explosiegevaarlijke gebieden (Zone 1) worden gebruikt. Het heeft een 10,1-inch scherm met een batterijlevensduur van maximaal 5 uur. De tablet is in bijzonder geschikt voor inbedrijfstelling en onderhoud van veldinstrumenten met een digitale communicatie interface en stelt u in staat om eenvoudig het werk te documenteren en te beheren.

Laatste software via online updates
Field Xpert SMT77 heeft een moderne, intuïtieve gebruikersinterface en biedt online updates op basis van een veilige, industriële standaard Microsoft Windows omgeving.

Diverse protocollen ondersteund
De tablet biedt ondersteuning voor HART, Profibus dp/PA, Foundation fieldbus, Modbus en de Endress+Hauser serviceprotocollen CDI, ISS, IPC en PCP. De instrumenten kunnen direct via een geschikte interface, modem of intelligente gateway, worden aangesloten. Dankzij de open integratie technologie kunnen in de toekomst overige protocollen eenvoudig worden ondersteund.

Uitgebreide instrumentbibliotheek
De instrumentbibliotheek van de SMT77 beschikt over meer dan 2700 instrument- en communicatie stuurprogramma’s voor Endress+Hauser en apparatuur van derden waarmee vrijwel alle HART en Foundation fieldbus instrumenten onmiddellijk kunnen worden geconfigureerd. Aanvullende stuurprogramma’s (DTM’s) van derden kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. Als een instrument stuurprogramma ontbreekt kunnen de basisfuncties van het bijbehorende instrument nog steeds worden geconfigureerd door middel van een generieke HART of Profibus profiel stuurprogramma.

Voordelen van Field Xpert SMT77:
– Instrumentconfiguratie in Ex Zone 1 in combinatie met Zone 1 gecertificeerd interface.
– Geen software installatie
– Instrument stuurprogramma’s worden snel gevonden dankzij de grote, vooraf geïnstalleerde instrumentbibliotheek
– Eenvoudig gebruik via een intuïtieve aanraakgevoelige bedieningsinterface
– Snelle en eenvoudige inbedrijfstelling en instrument diagnose dankzij de automatische one-click verbinding
– Gegarandeerde up-to-date software via eenvoudige internet updates
– Verzekerd van geoptimaliseerde onderhoudswerkzaamheden door het uitvoeren van Heartbeat Technology Verificatie, inclusief documentatie

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Field Xpert SMT77 voor Zone 1

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer