Fire – Isolator componenten tegen EV-branden

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
14 september 2022
Article image of: Fire – Isolator componenten tegen EV-branden

Het is inmiddels duidelijk dat brandende elektrische objecten, lees Lithium accu’s, enorm moeilijk te blussen zijn. Dit kan een auto of vorkheftruck zijn, maar inmiddels ook een elektrische fiets of step. Kortom, objecten die in de huiselijke kring gewoon aanwezig zijn. Met behulp van de Fire – Isolator blusdeken en de aerosol units kun je zelf al de eerste bluspoging wagen door de deken over het brandende object te gooien en een unit eronder te plaatsen.

Hierdoor daalt de temperatuur en is het eenvoudiger om het object verder te koelen door nat te houden terwijl de brandweer onderweg is om verder de juiste procedure te volgen. Het is bewezen dat door toepassing van de Fire – Isolator componenten de gevolgschade aanzienlijk te beperken is. Interesse gewekt? Neem contact op via onze website.

Geschreven door

Blomsma Safety Components BV

HET BEDRIJF VANUIT DE PRAKTIJK Om de markt snel en betrouwbaar te voorzien van VGM signalering, Lockout Tagout, leidingmarkering en onderhoudscomponenten, met de beste prijs, kwaliteit en levertijd garantie, is... Lees meer