Formula Air, VFA en Wiltec introduceren ASPRA luchtzuivering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Formula Air, VFA en Wiltec introduceren ASPRA luchtzuivering

Beheersing van virussen en luchtzuivering in gesloten ruimtes is door COVID-19 van essentieel belang geworden. Bij bestrijding van virussen, bacteriën en schimmels is een speciale luchtzuiveringsmethode vereist. ASPRA luchtzuivering maakt dit mogelijk. De apparaten zijn mobiel, werken door middel van plug & play en zijn geschikt voor openbare ruimtes en bedrijven zoals gezondheidscentra, kappers, apotheken, tandartspraktijken, winkels, fitness studio’s en sportscholen.

ASPRA systemen voor revolutionaire luchtreiniging.
De ASPRA-technologie werkt als volgt; de lucht, met daarin onder andere de aerosolen, wordt uit de ruimte gezogen en naar het filter geleid. Eenmaal binnen worden alle biologische pathogenen zoals virussen, bacteriën en schimmels en daarnaast ook fijnstof positief geïoniseerd door een elektrisch veld. Dit elektrische veld zorgt ervoor dat alle vervuilingen positief worden geladen en dat de biologische pathogenen worden geïnactiveerd of zelfs gedood. Alle positief geladen deeltjes, tot en met ultrafijnstof, worden aangetrokken en vastgehouden door de geaarde collectorplaat. ASPRA is dé oplossing voor bedrijven die een veilige (werk)omgeving willen bieden aan werknemers en bezoekers.

De belangrijkste voordelen van E-Pure aspra luchtzuivering
•verwijdert snel en efficiënt fijnstof
•overtreft HEPA-reiniging
•hoge capaciteit gecombineerd met hoge efficiëntie (99%)
•geen bacterie- en schimmelgroei in filters
•doodt en inactiveert virussen
•zeer laag energieverbruik

Geschreven door

Wiltec BV

Wiltec, toeleverend partner van meer dan 40.000 producten, maar vooral een proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert. Samen met de klant zoeken we naar slimme oplossingen, passen kennis uit de markt... Lees meer