Gastspreker Det-Tronics bij webinar van Hitma over vlamdetectie

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Gastspreker Det-Tronics bij webinar van Hitma over vlamdetectie

Donderdagochtend 20 mei 2021 organiseert Hitma vanaf 10:00 uur een gratis webinar over vlamdetectie. In 60 minuten worden deelnemers online bijgepraat over vlamdetectie en komen zij te weten welke vlamdetectietechnologie onder welke omstandigheden bijdraagt aan een veilig proces of installatie.

Specialisten delen hun kennis
Tijdens het webinar delen Peter Adema, gas- en vlamdetectiespecialist bij Hitma, en Jürgen Möllmann, vlamdetectiespecialist bij Det-Tronics, hun kennis over vlamdetectie. Jürgen Möllman is uitgenodigd door Hitma als gastspreker. Door zijn jarenlang ervaring met Det-Tronic vlamdetectietechnologie weet hij op een heldere manier te vertellen wat aandachtspunten zijn bij de keuze van vlamdetectie om medewerkers en omwonenden te beschermen en een proces of installatie te beveiligen tegen brandschade.

Optimale veiligheid met vlamdetectie
Tijdens het webinar praat Peter deelnemers bij over de basis van vlamdetectie, ook wel het horen-, zien- en ruiken-principe. Daarnaast maken deelnemers kennis met vlamdetectie en alles waar men rekening mee moet houden. Waarom zou je een vlamdetector gebruiken, wat zijn de voor- en nadelen? En welke vlamdetector kies je dan? Peter Adema en Jürgen Möllman vertellen welke vlamdetectietechnologie past bij welk proces of installatie, zodat men kan vertrouwen op optimale veiligheid. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Het webinar is grotendeels in het Engels.

Geschreven door

Logo van:Gastspreker Det-Tronics bij webinar van Hitma over vlamdetectie

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer