Gefran IMPACT smeltdruksensor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Gefran IMPACT smeltdruksensor

GEFRAN is reeds 50 jaar een gerenommeerde producent van meet- en regelcomponenten voor industriële automatisering en biedt een ruim aanbod aan sensoren voor druk, smeltdruk, kracht, temperatuur, positie, hoek en helling. De uitgesproken ervaring en knowhow staan garant voor kwalitatieve producten en maken van GEFRAN een betrouwbare partner. Door de focus te leggen op uw productiekwaliteit, machineveiligheid en het milieu proberen we steeds een stap verder te denken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

-A world of green sensors
Een breed assortiment aan vloeistofvrije smeltdruksensoren of smeltdruksensoren met -groene- oplossingen in overeenstemming met de RoHS-richtlijn.
-Safety above all
Meerdere sensoren uit het gamma zijn Atex, PL’c’ en/of SIL2 gecertificeerd.
-Industry 4.0 “Smarter is better”
Eenvoudige integratie in uw Smart Factory op het vlak van connectiviteit, monitoring en diagnostisch onderhoud.

Druksensoren voor elke toepassing
GEFRAN biedt een breed scala aan druksensoren voor industriële toepassingen en drukmetingen bij hoge procestemperatuur, tot 538°C. Drukbereiken gaan van enkele millibar tot 5000 bar.
De smeltdruksensoren zijn te verkrijgen in vier versies : standaard, met flexibele verbinding, met geïntegreerd thermokoppel of met zichtbaar capillair.

Gefran impact
De revolutionaire en gepatenteerde IMPACT smeltdruksensor gebruikt voor zijn meting een piëzoresistief element en bevat geen transmissievloeistof. Hij is eenvoudig te installeren, is bestendig tegen dynamische drukken en is volledig uitwisselbaar met de klassieke smeltdruksensoren. Deze sensor is “groen” volgens de ROHS, robuust, voldoet aan Performance Level ‘c’ en bestaat eveneens in ATEX uitvoering.

Naast sensoren biedt GEFRAN ook tal van automatiseringscomponenten waaronder procesregelaars (PID), solid state relais, geavanceerde vermogenregelaars, indicators en alarmunits.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer