GEFRAN’S nieuwe solid-State relais

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: GEFRAN’S nieuwe solid-State relais

De nieuwe solid-state relais GRS-H heeft een ultracompact design en robuust ontwerp.
Hierdoor verloopt de installatie in de kasten veel sneller en gemakkelijker.
Door het nauwkeurige en efficiënte ontwerp kunnen meerdere GRS-H-relais dicht bij elkaar geïnstalleerd worden. De geïntegreerde diagnostiek werkt bovendien perfect in synergie met de Gefran temperatuurregelaars.
De modellen van 90A tot 120A zijn uitgerust met een koelventilator die rechtstreeks door de module kan gevoed worden zonder dat hiervoor extra kabels nodig zijn. De ventilator wordt enkel geactiveerd bij te hoge temperaturen. Dit zorgt voor een langere gemiddelde levensduur en minder onderhoud van de solid-state relais. Bovendien zorgt de nieuwe push-in-connection technologie ( geen schroevendraaier meer nodig. ) voor een kortere installatietijd.
De lancering van deze nieuwe GRS-H-serie is het startpunt van een groter project : Gefran zal blijven investeren in de optimalisatie van zijn producten om zo helemaal mee te zijn met de toekomstige behoeften van de industriële sector.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer