Handle-Tech tilhulpmiddel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Handle-Tech tilhulpmiddel

Hitma brengt sinds kort de Handle-Tech op de markt. De Handle-Tech is een ergonomisch hulpmiddel om slangen, pijpen en buizen veiliger en handiger te tillen. Deze tilhulp helpt bij het voorkomen van rugklachten. Geïnteresseerden kunnen de Handle-Tech nu zelf uitproberen.

Ergonomisch tilhulpmiddel
Fysieke belasting door het tillen van slangen, pijpen en buizen komt veel voor in de industrie- en transportsector. De Handle-Tech vermindert deze belasting aanzienlijk en maakt het tillen makkelijker. De lichtgewicht Handle-Tech is vervaardigd van glasvezel versterkt Nylon en verkrijgbaar in de maten 2 tot 10 inch.

Werking Handle-Tech
De Handle-Tech is eenvoudig in gebruik. De tilhulp wordt in één vloeiende beweging om een slang, buis of pijp geklemd, waardoor er als het ware een handvat aan de slang of pijp ontstaat. Vervolgens kan men de slang, buis of pijp dragen als een tas. Hierdoor worden schouders, armen en rug minder belast.

Ook pijpen die heet, vuil of glad zijn, zijn met de Handle-Tech makkelijker te tillen. Ze glijden niet meer uit handen of van schouders.

Een maand uitproberen
Hitma biedt klanten met een ‘niet-goed-geld-terug-actie’ de kans zelf te ervaren dat dit hulpmiddel het tilwerk verlicht en veiliger maakt. Als men na een testperiode van een maand niet tevreden is over de Handle-tech, dan retourneert Hitma het aankoopbedrag. Informatie over de actie, die loopt tot 30 september 2018, is te vinden via www.hitma.nl/handle-tech,

Over Hitma
Hitma Groep is een technische handelsmaatschappij. Sinds 1926 biedt het bedrijf producten en service voor de procesindustrie, farmacie, olie- en gaswinning, energiebedrijven, high tech-sector, ziekenhuizen en de installatiebranche. Bij Hitma werken technische specialisten die bedrijfsprocessen en knelpunten begrijpen en hiervoor maatoplossingen verzorgen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Handle-Tech tilhulpmiddel

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer