Heavy lifting made easy

icon.highlightedarticle.dark Productie
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Heavy lifting made easy

NOVUS Special Tools presenteert: `s-werelds eerste draagbare, volledig elektrische vacuümhandzuiger die geschikt is voor het oppakken van bijna elk oppervlak, dus ook hout, traanplaat of bijvoorbeeld sandwichpanelen. Dit met een maximaal hefvermogen van 170 kg (afhankelijk van het oppervlak).

Dat geldt dus ook voor oppervlakten die niet geheel vlak zijn, zoals bijvoorbeeld onbewerkt hout, natuursteen, tegels of traanplaat. Daarnaast is het een handzame tool voor het tillen, verplaatsen en monteren van grote apparaten, zoals een koelkast of wasmachine.

Tegels en vloeren
De Grabo maakt het tillen en plaatsen van tegels, hardhout en vinyl een fluitje van een cent, of u nu een vloer legt of wanden bedekt. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie, en dat terwijl de fysieke werkbelasting wordt verminderd.

Ramen en deuren
Verwijder en installeer middelgrote tot grote ramen, deuren en andere (hardhout) producten, met gemak met de Grabo. Bevestig de Grabo direct aan het raam of de deur en til het met de hand of gebruik de meegeleverde hijsband om maximale controle te behouden.

Woninging en interieurbouw
Monteer en verplaats multiplex, hout, balken en gipsplaten veilig en veiliger dan ooit tevoren en minimaliseer tegelijkertijd het risico van materiële schade. Sneller en veiliger werken. Het ideale gereedschap dat bij iedere interieurbouwer niet mag ontbreken.

Verhuizen
Verminder fysieke inspanningen en verhoog de veiligheid en snelheid door de Nemo Grabo te gebruiken voor het verplaatsen van apparaten, kasten en meubels van elke omvang. Bij gebruik in combinatie met de bijgeleverde hijsband maakt de Grabo snel werk van het verplaatsen van grotere huishoudelijke goederen, zoals bv. wasmachines en koelkasten.

MAGAZIJN
Ideaal voor magazijnmedewerkers. De Nemo Grabo verhoogt de efficiëntie, terwijl de werkdruk en het risico op verwondingen worden verminderd. Verplaats machines, dozen en producten van elk formaat snel en veilig met deze krachtige, draagbare tool.

NEMO Grabo icon.arrow--dark

Geschreven door

NOVUS Special Tools bv

NOVUS Special Tools uit Alblasserdam levert speciale gereedschappen voor niet alledaagse toepassingen Lees meer