Hersteladvies nodig bij schade of productievervuiling?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hersteladvies nodig bij schade of productievervuiling?

Technische reconditionering, oftewel herstel van elektronische apparatuur, machines en installaties is breed inzetbaar. Niet alleen bij schade, maar ook in geval van productievervuiling herstelt en reinigt Polygon apparatuur vakkundig. Onze oplossingen zijn in te zetten voor machines en apparatuur in fabrieken, machinekamers van schepen en bij productievervuiling. Wij bieden significante tijd- en kostenbesparingen voor zowel verzekeraars en gedupeerden als organisaties in de industrie, techniek en scheepvaart.

Polygon zoekt voortdurend naar mogelijkheden om bestaande technieken te combineren met nieuwe werkwijzen waardoor nieuwe toepassingen ontstaan. Onze specialisten beschikken over de nieuwste technieken om beschadigde of vervuilde eigendommen in de oorspronkelijke staat te herstellen waarbij altijd rekening wordt gehouden met de hoogste kwaliteitsnormen en kosten.

Vaak is er veel waardevolle technische apparatuur aanwezig in bedrijfspanden en fabrieken en kan schade resulteren in bedrijfsstilstand. Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt en dat machines en apparatuur snel weer in gebruik genomen kunnen worden. Uit ervaring weten wij dat herstel vaak sneller te realiseren is dan aanschaf van nieuwe apparatuur en machines. Daarnaast bedragen de kosten slechts 5% tot 30% van de aanschafkosten voor nieuwe apparatuur. Meer weten over onze werkwijze?

Bekijk hier onze werkwijze icon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer