Het Ultimo Congres gaat digitaal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Het Ultimo Congres gaat digitaal

Het Ultimo Congres gaat digitaal. Op woensdag 18 november organiseert Ultimo een online versie van het Ultimo Congres 2020. Anders dan u gewend bent, maar met vertrouwde ingrediënten én dit keer land overstijgend voor Vlaanderen en Nederland. Vanaf 14.00 uur kunt u live inschakelen voor een afwisselende live uitzending, met interactieve momenten. Het programma duurt tot ongeveer 16.15 uur. Het congres is zowel voor klanten van Ultimo, als voor organisaties die de software nog niet gebruiken erg interessant.

Dit kunt u verwachten
U wordt volledig bijgepraat over het laatste Ultimo nieuws.

Wij geven u een inkijkje in de laatste Ultimo Features van de Ultimo Enterprise Asset Management software.

Ook hebben wij weer een boeiende gastspreker uitgenodigd: Jan Lammers, sportief directeur van de Formule 1 Grand Prix Zandvoort, vertelt u alles over het managen van succes.

Een professioneel expertpanel gaat met elkaar in gesprek over actuele thema’s, zoals: Cost Control, Levensduur, Veiligheid en Uptime. Thema’s die uitgebreid uitgelicht worden in het Enterprise Asset Management Trendreport 2020 dat donderdag 10 september wordt gepubliceerd.

Kosteloos inschrijven voor het Ultimo Congres Online kan via de website van Ultimo.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Het Ultimo Congres gaat digitaal

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer