Hijsoog WE.DSR

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hijsoog WE.DSR
Article image of: Hijsoog WE.DSR

Het type hijsoog WE.DSR is een scharnierbaar hijsoog. Dit hijsoog kan niet alleen om zijn as draaien maar de schakel kan tevens scharnieren. Het slanke design van de schakel zorgt ervoor dat een haak eenvoudig vastgemaakt kan worden. Hijsoog WE.DSR staat altijd in de meest ideale richting wanneer deze belast wordt. Zo hijst u uw machine, bouwelementen, matrijzen, enz. altijd op de meest ideale manier met de hoogst denkelijke hijslast met dit hijsoog WE.DSR.

Afhankelijk van de hijshoek en het aantal hijsogen kunt u tot een maximale last van 5 ton hijsen met de hijsogen WE.DSR.

Specificaties:
Belasting: t/m 5 ton
Veiligheidsfactor: max. 5
Indicatie totale werklast: 5 ton
Materiaal: staal
Hijsoog WE.DSR verbindt u door middel van een las.

Wilt u een hijsoog met een schroefverbinding van dit type? Dan hebben wij voor u hijsoog DSR voor de mannelijke versie en FE.DSR voor de vrouwelijke versie.

Daarnaast is het type hijsoog DSR met schroefverbinding ook verkrijgbaar in RVS.
Hijsoog SS.DSR is de mannelijke versie van het type DSR, voorzien met draadbout tot maximaal M30. OpenSupply levert u ook de vrouwelijke versie van het type DSR met
een draadgat tot maximaal M22. Hijsoog SS.FE.DSR.

Al onze hijsogen van het merk Codipro voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EC en worden met certificaat geleverd.

Naast onze standaard hijsogen van Codipro leveren wij u ook graag geheel op specificatie. Voor meer informatie, neem contact op via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer