Hitma en TWI Company-webinar voor de voedingsmiddelenindustrie: 100% controle over je monsternameproces

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 28 maart 2024
Hitma TWI webinar monsternameproces
Hitma TWI webinar monsternameproces

Monstername is een essentieel onderdeel van het productieproces in de voedingsmiddelenindustrie. De gevolgen van verkeerde monstername zijn groot. Om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen hoe monstername correct wordt uitgevoerd, organiseert Hitma in samenwerking met TWI Company een gratis webinar op 16 maart van 10.00 tot 11.00 uur.

Don’t gamble with your sample
Afgekeurde batches, risico’s voor de volksgezondheid, recalls en reputatieschade zijn doemscenario’s voor de voedingsmiddelenindustrie. Correcte monstername kan dit voorkomen. Een foutloos monster hangt onder andere af van de keuze van de monsternamekraan, het gebruik en het reinigen van de kraan en het correct afnemen en vervoeren van een monster. Specialist Amy van der Heide legt tijdens het webinar uit hoe je met de juiste equipment betrouwbare monsters neemt.

Opleiden van personeel
Ruim 90% van de procesverstoringen komt door menselijk handelen. Naast de inzet van de juiste monsternamemiddelen, moet de monstername natuurlijk correct uitgevoerd worden. Van opleidingsbedrijf TWI Company vertellen Emiel Nooter en Jort Holttrop hoe de TWI-trainingsmethode zorgt voor continuïteit, kwaliteit en standaardisatie van het monsternameproces.

Agenda webinar
– Waarom 100% controle noodzakelijk is?
– De werking van monsternamekranen
– De reinigingsprocedures van monsternameapparatuur
– Wat is Training Within Industry?
– Waarom standaardisatie noodzakelijk is?
– De trainingsstandaard voor monstername

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden. Er is voor de deelnemers volop gelegenheid om vragen te stellen aan het drietal specialisten.

Aanmelden icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hitma en TWI Company-webinar voor de voedingsmiddelenindustrie: 100% controle over je monsternameproces

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer