Hitma gaat van start met verkoop Keofitt-staalnamekranen in België

icon.highlightedarticle.dark Productie
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hitma gaat van start met verkoop Keofitt-staalnamekranen in België

Per 1 mei 2021 is Hitma de distributeur van Keofitt-staalname-/monsternamekranen op de Belgische markt. Het pakket van Keofitt bestaat uit staalnameproducten om steriele staalname te garanderen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Hitma verkoopt en levert de Keofitt-producten vanuit het hoofdkantoor en magazijn in Uithoorn. Het bedrijf vertegenwoordigt Keofitt sinds 2010 in Nederland.

Merk Keofitt
Het Deense merk Keofitt ontwikkelt al meer dan veertig jaar kwalitatief hoogwaardige staalnamekranen voor het nemen van steriele stalen. Deze kranen worden beschouwd als de norm als het gaat om staalname binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Assortiment staalnamemiddelen
De Keofitt-producten die Hitma verkoopt, bestaan uit staalnamekranen, staalname zakken, staalname injectienaalden, staalnamefles systemen, draagbare sterilisatie en de Carlsberg flask. Deze producten worden gebruikt in onder andere de zuivelindustrie, in bierbrouwerijen en bij producenten van frisdranken en vruchtensappen. De staalnamemiddelen van Keofitt zijn uitermate geschikt voor steriele staalname en voldoen aan de FDA-eisen.

Staalnamespecialist Hitma
Amy van der Heide, staalnamespecialist bij Hitma, staat klaar om bedrijven in België te adviseren bij de keuze van staalnamekranen voor verschillende toepassingen. Amy is voedingsmiddelentechnoloog en met haar brede kennis van procestechniek en de samenstelling van ingrediënten in voedingsmiddelen kan zij geschikt advies geven voor het verkrijgen van betrouwbare stalen.

Geschreven door

Logo van:Hitma gaat van start met verkoop Keofitt-staalnamekranen in België

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer