Hoog temperatuurbestendige GPE pakkingen voor condenserende ketels

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hoog temperatuurbestendige GPE pakkingen voor condenserende ketels

Om het hoogste rendement te halen uit uw cv-ketel heeft Insulcon B.V. voor u GPE pakkingen ontwikkeld. Onze GPE pakkingen zijn vervaardigd van een speciaal hittebestendig materiaal met met een unieke in-house ontwikkelde impregnatie. Hierdoor hebben deze pakkingen een lage gasdoorlatendheid en zijn tevens waterafstotend. Deze pakking is dé perfecte pakking tussen uw warmtewisselaar en branderhuis.

Door de speciale samenstelling zijn de pakkingen ook bestendig tegen temperaturen tot 800°C, indien ingeklemd. Hiermee behaalt u het hoogste rendement. Onze GPE pakkingen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in zowel gas- als waterstof gestookte cv-ketels.

Al onze GPE pakkingen worden samen met u op maat ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit te Steenbergen.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. Kijk op onze Insulcon website voor contactgegevens.

Geschreven door

Insulcon B.V.

Al onze producten zullen u helpen om energie te besparen en vergroten de controle op en betrouwbaarheid van uw processen. Als u behoefte heeft aan een hoge temperatuuroplossing in uw thermisch proces: wij hebben het of zullen het vinden! Lees meer