HYTORC Presenteert nieuwe accu momentsleutel tot 6.800Nm

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
63 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: HYTORC Presenteert nieuwe accu momentsleutel tot 6.800Nm

Met de Lithium Series II is het op moment zetten en losdraaien van bouten en moeren kinderspel. We hebben de functionaliteit van de Lithium Series I uitgebreid, het bedieningsgemak vergroot en de tool beter bestand gemaakt tegen intensief industrieel gebruik. Deze accu-aangedreven momentsleutel levert slagvrij en geluidsarm tot 6.800 Nm en is de ultieme oplossing voor industriële werkzaamheden bout- en moerverbindingen.

Nog beter opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden
De aluminium behuizing zorgt voor een stijve en solide basis van de Lithium Series II. De vernikkelde gearbox is verduurzaamd en verbeterd, waardoor de belastbaarheid circa 20% hoger ligt en de tool extreem nauwkeurig is. De tool en het display worden beschermd door de geïntegreerde schokdemper aan de achterzijde en doorstaat een 2 meter val test.

Vertrouwde accumomentsleutel, nieuwe functies
De Lithium Series II meet ook het uitgangskoppel direct door middel van een torque sensor en voldoet daarmee aan de VDI 2862 Blatt-2 norm. Meten is weten. Nieuwe functies als de veiligheidshendel, de snug-functie, 5 gebruikers-instelling-nivo’s, geavanceerde bolting methoden (waaronder hoekverdraaiing) dragen bij aan de veelzijdigheid van dit gereedschap. De gebruikersinterface en menustructuur zijn gebruiksvriendelijk en worden op een scherm met hoge resolutie weergegeven.
Door de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit is deze HYTORC accu momentsleutel geschikt voor industrie 4.0. Ook als u geen gebruik maakt van de Bluetooth functionaliteit kunt u dataregistratie inschakelen. Met het grootste aanbod aan accessoires en reactiearmen beschikt u – zowel letterlijk als figuurlijk – altijd over de juiste gereedschappen voor elke klus.

Overzicht belangrijkste functies
•Dataregistratie van relevante bolting parameters
•USB-standaard en Bluetooth-connectiviteit
•Aluminium behuizing, vernikkelde versnellingsbak
•Schokbescherming voor verbeterde duurzaamheid
•Jobs en aanhaalmethoden kunnen worden geprogrammeerd met behulp van het hoge resolutie display
•Ingebouwde lamp voor beter zicht
•Krachtige en fluisterstille motor.
•Groot aanbod aan accessoires en reactiearmen
Kijk voor meer informatie op hytorc.nl/lithium2 of bel +31 24 3660660 om het gemak van een HYTORC accu momentsleutel geheel vrijblijvend te ervaren.

Geschreven door

Hytorc Nederland BV

Boutverbindingen veiliger, nauwkeuriger en sneller vastzetten en loshalen is de missie van HYTORC. Daarvoor beschikken we over jarenlange ervaring en een uitgekiende range aan hydraulische en luchtaangedreven momentsleutels, pompen en... Lees meer