In 9 dagen het officiële CCT examen van de AACE

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: In 9 dagen het officiële CCT examen van de AACE

Certified Cost Technician (CCT) is de enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de Cost Technician centraal staat en waarin u tevens wordt opgeleid voor het officiële Certified Cost Technician (CCT) examen van de AACE (Association for Advancement of Cost Engineers).

Wat leert u in deze opleiding?
In deze unieke praktijkopleiding leren wij u de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast wordt u voorbereid op het Cost Technician (CCT) certificaat van de AACE, de internationale organisatie van cost engineers.

Over de Association of Cost Engineers (AACE)
De Association for Advancement of Cost Engineers (AACE) International is opgericht in 1956 en is een non-profit organisatie. De vereniging heeft meer dan 8.600 leden in bijna 100 landen. AACE is d e grootste organisatie ter wereld die het hele spectrum van cost management bestrijkt.

Meer informatie
De Certified Cost Technician (CCT) opleiding bestaat uit 9 dagen, verdeeld over 3 blokken. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van International Management Forum (IMF).

Geschreven door

IMF Academy

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van veelal schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (vaak certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer... Lees meer