Industriële handnaaimachine MP 73

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Industriële handnaaimachine MP 73
Article image of: Industriële handnaaimachine MP 73

Met de industriële handnaaimachine MP 73 garanderen wij u een lichte, sterke en economische handnaaimachine. Met haar kettingsteek is zij de beste oplossing om bijvoorbeeld weefsels, tapijten, rubber, papier, foliën, jute of netten samen te naaien.

Met slechts een gewicht van 1,9Kg is deze industriële handnaaimachine één van de lichtste in haar soort. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goed naairesultaat op de moeilijkste plekken. Met de industriële handnaaimachine MP 73 haalt u een naaisnelheid van circa 15 meter per minuut.

Specificaties:
Gewicht: 1,9Kg
Naaisnelheid: 14-15m/min
Max. materiaaldikte: 10mm
Voeding:

De MP 73 kan worden geleverd met een elektromotor geschikt voor 12V, 24V, 48V, 110V, 220V of 240V voeding.

Wanneer u twijfelt of onze industriële handnaaimachine met 12V accupakket geschikt is voor uw materiaal dan kunt u ons gerust een sample toesturen. In ons eigen magazijn beschikken we over alle modellen handnaaimachines en voeren we deze test graag voor u uit. Neem vandaag nog contact op via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer