Industriële modulaire trappen en werkplatformen van Erectastep

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Industriële modulaire trappen en werkplatformen van Erectastep

Het modulair ontwerp is stevig, lichtgewicht, behoeft geen maatwerk en wordt snel gemonteerd, gebruik makend van een combinatie van 5 componenten. Hierdoor verkrijgt u een veilige en snelle overgang van pijpleidingen, muren of andere constructies. ErectaStep is heel eenvoudig te monteren maar ook weer te demonteren om elders gebruikt te worden. Alle trappen en werkplatformen zijn OSHA compliant en hebben een Europees veiligheids certificaat.
D.m.v. een configuratie software creëert u in een handomdraai uw specifieke ontwerp dat precies aansluit bij uw situatie en heeft u direct de beschikking over de technische tekeningen en informatie.

Geef uw werknemers veilige toegang over obstakels en barrières met onze industriële crossover-trappen. Onze trappen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en kunnen over leidingen, muren en andere obstakels worden geplaatst, waardoor u een betrouwbare toegang heeft.

De voordelen van Erectastep:
– Industriële kwaliteit
– Modulair waardoor ongelimiteerde configuraties
– Eenvoudig te monteren zonder speciaal gereedschap
– Altijd aan te passen, uit te breiden of ergens anders te gebruiken

Erectastep heeft Nedelko als officiële distributeur van de Benelux aangesteld. Nedelko is al jaren bekend van haar veiligheidsoplossingen en producten die binnen de industrie worden gebruikt.

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer signalerings- en veiligheidsoplossingen. Bijvoorbeeld de Lockout Tagout producten van Brady en Masterlock, waarmee je mechanische en elektrische gevaren kunt beheersen.... Lees meer