Innovation Thursday met Smart Industry als topic

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Innovation Thursday met Smart Industry als topic

Op donderdag 20 februari organiseren wij een nieuwe
Innovation Thursday met Smart Industry als topic.
In slimme bedrijven zijn de productievloer en het magazijn onderdeel van een coherent geheel waar informatie gemeten en verzameld wordt in een data platform.

Met die data krijgen we via machine learning en artificiële intelligentie inzichten die ons in staat stellen om machines optimaal in te zetten. Een hogere productie, een langere levensduur en maximale uptime zijn hiervan het resultaat.

We merken verschillende trends op waarbij mens en machine steeds vaker samenwerken en daarnaast ook nieuwe noden waarbij het productieproces zich dynamisch kan aanpassen op basis van specifieke klantverwachtingen.

Al een gehele tijd vat men het antwoord op deze uitdagingen samen onder de noemer ‘Smart Industry`.

Bent u de beslissingsnemer die ervan overtuigd is dat verandering en innovatie noodzakelijk is en die dit ook echt wil implementeren in de eigen organisatie?

Schrijf u nu in via Realdolmen.com < Events < Innovation Thursday – Smart Industry

Schrijf u in icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Innovation Thursday met Smart Industry als topic

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer