Insulcon Group – onze diensten – oplossingen – systemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Insulcon Group – onze diensten – oplossingen – systemen

Wij hebben het of zullen het vinden.

De Insulcon Group is één van de grootste marketing- en productiebedrijven in de internationale markt voor vuurvaste producten. Met behulp van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van hittebestendige materialen, kunnen wij u een compleet assortiment oplossingen, producten, diensten en systemen bieden.

Al onze producten zullen u helpen om energie te besparen en vergroten de controle op en betrouwbaarheid van uw industriële processen.

Kijk voor meer informatie op onze websites van Insulcon en Keramab. Ook hebben we een website van Wearflex®, een belangrijke afdeling van Insulcon B.V., gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van weefselcompensatoren, hitteschilden, metaal- en rubber compensatoren, hoog temperatuur afdichtingen en andere hittebestendige weefselproducten.

Geschreven door

Insulcon B.V.

Al onze producten zullen u helpen om energie te besparen en vergroten de controle op en betrouwbaarheid van uw processen. Als u behoefte heeft aan een hoge temperatuuroplossing in uw thermisch proces: wij hebben het of zullen het vinden! Lees meer