Laat u ontzorgen rond hydrauliek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
15 juni 2022
Article image of: Laat u ontzorgen rond hydrauliek

Eén van onze snelst groeiende Pirtek-diensten is Total Hose Management. Deze service neemt u al het onderhoud van uw hydraulische machines uit handen. U kunt zich concentreren op de orde van de dag en het essentiële onderhoud aan hydrauliekslangen en hydrauliekleidingen aan ons overlaten.
Met deze service weet u dat de hydrauliek van uw machines altijd het meest kostenefficiënt is onderhouden volgens alle milieu-eisen en veiligheidsrichtlijnen.

Proactieve, reactieve en preventieve zorg
Total Hose Management (THM) is ons meest uitgebreide onderhoudspakket voor hydrauliek. U profiteert van de expertise van uw lokale Pirtek-specialist. Hij kent uw hydraulische systeem. Dankzij regelmatige analyse van uw machines zorgen wij er voor dat essentieel onderhoud en reparaties altijd proactief worden uitgevoerd. U houdt altijd het overzicht via de portal.

Minimaal onvoorziene machine uitvaltijd
Wanneer u het beheer van uw slangen aan ons toevertrouwt, monitoren wij de status van de hydrauliekslangen. U ontvangt een inzichtelijk plan van onderhoud afgestemd op uw situatie en wensen. Hiermee houden wij uw machines in optimale conditie. U heeft perfect overzicht over de planning van inspecties en vervangingen en de te verwachten onderhoudskosten. Het risico op hydraulische storingen -en daardoor stilstand voor uw bedrijf- wordt drastisch verminderd.

Via de onderstaande knop “Meer informatie” is het mogelijk de pagina met FAQ’s (Veel Gestelde Vragen) te bezoeken om te beoordelen wanneer Total Hose Management voor uw bedrijf interessant is.

Total Hose Management in beeld
In deze video wordt in het kort uitgelegd wat Total Hose Management (THM) in de praktijk betekent. Het is bij uitstek geschikt voor bedrijven die waarde hechten aan continuïteit in productieprocessen.

Watch article video icon.arrow--dark Meer informatie over THM icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Laat u ontzorgen rond hydrauliek

Pirtek Benelux

Europese marktleider in hydrauliekslangvervanging op locatie. Lees meer