Leakshooter V3+ ultrasooncamera maakt verlies door lekkages zichtbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Leakshooter V3+ ultrasooncamera maakt verlies door lekkages zichtbaar

Maak kennis met de Leakshooter V3+: een ultrasooncamera met speciale kosten calculatie software waarmee lekkages in een perslucht-en stikstofinstallatie eenvoudig tijdens productie opgespoord en vastgelegd kunnen worden. Daarmee zijn persluchtlekkages niet alleen hoorbaar, maar ook direct zichtbaar. Een lekkagepunt wordt in grootte, intensiteit en verlieskosten op het kleurendisplay weergegeven en wordt direct met een volgnummer en datumstempel opgeslagen.

De Leakshooter is in te stellen op frequentie, gevoeligheid en kan maar liefst tot 1.000 foto’s vastleggen. Er is geen software benodigd om de vastgelegde foto’s te downloaden. Verder is de prestatie van de camera verbeterd en zijn er extra features geïmplementeerd om de oplaadbare accu langer te kunnen gebruiken. Naast de geïntegreerde camera is de volume in de koptelefoon instelbaar en kan de meetfrequentie in stappen van 1 kHz gewijzigd worden zodat de meter ook voor andere applicaties gebruikt kan worden.

De Leakshoorter V3+ is tevens uitgevoerd met een speciale firmware om stoompot metingen uit te voeren. Met de warmtebeeld worden de inlaat en uitlaat temperaturen vastgelegd en met de ultrasone contactprobe wordt een profiel van het schakelen van de stoompot geregistreerd. Met deze data kan de juiste conclusie over de conditie van de stoompot getrokken worden. Daarnaast heeft het een AUTO functie waarbij het een zelfdiagnose van de stoompot uitvoert en de status weergeeft.
De Leakshooter V3+ wordt als een complete kit met koptelefoon in een abs koffer geleverd.

Leakshooter V3+ icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark