Magnetostrictieve positiesensor met IO-Link communicatieprotocol

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Magnetostrictieve positiesensor met IO-Link communicatieprotocol

De Gefran Hyperwave contactloze magnetostrictieve positiesensor is nu verkrijgbaar met IO-Link communicatieprotocol. De WPL-serie voldoet hiermee aan de 4.0 vereisten.

Vanuit de markt is er een sterke vraag om zo veel mogelijk informatie direct uit de sensor te halen. Naast traditionele meetwaarden moet ook diagnostische informatie uitgelezen kunnen worden. Juist op deze vraag, biedt de WPL-serie het ideale antwoord.

Onze slimme Hyperwave WPL sensor heeft het vermogen om een grote hoeveelheid procesdata te verzamelen en deze snel en veilig digitaal over te dragen. De nauwkeurige interpretatie van deze grotere hoeveelheid informatie vertaalt zich in een direct voordeel voor klant: namelijk preventief onderhoud van de sensor én de machine. Hierdoor verbetert de efficiëntie in het productieproces. De gestandaardiseerde IO-Link-verbindingskabels, die gemakkelijk op de markt verkrijgbaar zijn, zorgen voor een eenvoudige installatie.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer