Myrthe Kooij nieuwe medewerkster bij USP

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Myrthe Kooij nieuwe medewerkster bij USP
Article image of: Myrthe Kooij nieuwe medewerkster bij USP

Per 1 februari is Myrthe Kooij gestart in de functie van Commercieel Marketing Medewerkster bij Unique Safety Products. In deze diverse functie zal zij onder andere verantwoordelijk zijn voor de online marketing en tevens onze verkoop binnendienst ondersteunen.

Myrthe is haar carrière begonnen in de hotellerie waarna zij ruim zeven jaar werkzaam is geweest als Sales Support Medewerker binnen de Automotive branche. De komende periode maakt Myrthe uitgebreid kennis met het assortiment van USP, zodat zij onze klanten passend kan adviseren over onze kwalitatief hoogwaardige producten. Net als bij USP, staat ook bij Myrthe een tevreden klant en uitstekende service zeer hoog in het vaandel.

‘’Bij USP krijg ik de kans om mijn ervaring op het gebied van sales support in de praktijk te brengen en tegelijkertijd nieuwe ervaring op te doen op het gebied van marketing. Ik ben er zeer trots op om het jonge en innovatie team van Unique Safety Products te mogen versterken.’’

Wij heten Myrthe van harte welkom als nieuwe Commercieel Marketing Medewerkster bij USP en wensen haar veel succes, maar bovenal veel plezier met haar nieuwe baan.

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer