Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector

Grote of kleine containers, op plastic, karton of metaal: in de chemische industrie zijn labels een onvervangbare informatie- en beelddrager.

Al meer dan dertig jaar ontwikkelen en implementeren wij met passie oplossingen van hoge kwaliteit en gepersonaliseerde etiketten. Zowel in Duitsland als op onze internationale Bizerba L & C-locaties.

De materiaalcombinatie die optimaal op uw behoeften is afgestemd, zorgt voor een efficiënte verwerking, betrouwbare hechting en optimale leesbaarheid – afhankelijk van de vereisten, waaronder de beschermingsfunctie tegen water, chemicaliën of zonnestraling. Vertrouw op de kwaliteit van Bizerba. Wij bieden u op maat gemaakte labelsystemen vanuit één leverancier die efficiënt en flexibel in uw processen kunnen worden geïntegreerd. We adviseren u graag.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Bizerba

BIZERBA biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd uniek portfolio van hard- en software oplossingen rondom de kern competentie ”wegen”. Dit aanbod omvat producten... Lees meer