Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector
Article image of: Nieuwe Bizerba brochure labels voor de chemiesector

Grote of kleine containers, op plastic, karton of metaal: in de chemische industrie zijn labels een onvervangbare informatie- en beelddrager.

Al meer dan dertig jaar ontwikkelen en implementeren wij met passie oplossingen van hoge kwaliteit en gepersonaliseerde etiketten. Zowel in Duitsland als op onze internationale Bizerba L & C-locaties.

De materiaalcombinatie die optimaal op uw behoeften is afgestemd, zorgt voor een efficiënte verwerking, betrouwbare hechting en optimale leesbaarheid – afhankelijk van de vereisten, waaronder de beschermingsfunctie tegen water, chemicaliën of zonnestraling. Vertrouw op de kwaliteit van Bizerba. Wij bieden u op maat gemaakte labelsystemen vanuit één leverancier die efficiënt en flexibel in uw processen kunnen worden geïntegreerd. We adviseren u graag.

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Bizerba

BIZERBA biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd uniek portfolio van hard- en software oplossingen rondom de kern competentie ”wegen”. Dit aanbod omvat producten... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer