Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven
Article image of: Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Techniek en hydrauliek
Theo van Eert is Brabander in hart en nieren. Dat komt mede tot uitdrukking wanneer je hem spreekt. Hartelijk, gastvrij en bevlogen. Bevlogen als het gaat om techniek en hydrauliek.
Theo komt graag bij u langs om te bespreken wat er méér mogelijk is naast de bekende 1-uur hydrauliekservice. Als u dat wenst, nodigt hij u uit voor een bezoek aan het mooi verbouwde Pirtek center. Aan het persoonlijk contact met zijn klanten en geïnteresseerden hecht Theo veel waarde.

Het afleggen van bezoeken ondervindt thans enige restricties, want het naleven van de veiligheidsregels gaan bij Pirtek verder dan alleen dragen van veiligheidsschoenen op het werk. De RIVM hygiënevoorschriften voor corona-preventie worden door de technici uit Best strikt nageleefd.
Uiteraard wordt de 1,5 meter afstand-regel gerespecteerd. Om op een corona-veilige wijze kennis te maken met Theo én het vernieuwde Pirtek center is deze video-impressie beschikbaar gesteld.

geschreven door

Logo van:Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Pirtek Benelux

Europese marktleider in hydrauliekslangvervanging op locatie. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer