Nieuwe Fluke PTi120 pocket warmtebeeldcamera

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Fluke PTi120 pocket warmtebeeldcamera

Hoe groter het probleem, hoe sneller u het moet oplossen. Met de nieuwe Fluke pocket-warmtebeeldcamera heeft iedereen de mogelijkheid in de hand om uitval te minimaliseren. De eerste verdedigingslinie voor gemakkelijk storingzoeken. Stop met het blussen van brandjes tijdens het werk, probeer ze voortaan te voorkomen.

Op het werk omdat hij het werk doet
Zo klein dat u hem elke dag zonder problemen mee kunt nemen. Altijd bij de hand. Bestand tegen vuil en water. Kan een val van 1 meter doorstaan. Verbeterde infraroodinspecties nu in uw zak voor snelle temperatuurscans van elektrische apparatuur, machines en andere apparaten.

Krijg elke keer het gewenste infraroodniveau
Het 3,5″ LCD-touchscreen biedt IR-Fusion™ om een visueel beeld te combineren met een infraroodbeeld en zo problemen makkelijker te kunnen lokaliseren. Schuif uw vinger over het scherm om de instelling aan te passen.

Sla uw beelden automatisch op in de juiste mappen
Met Fluke Connect Asset Tagging behoort het vervelende sorteren en ordenen van uw infraroodbeelden tot het verleden. Door eenvoudigweg de QR-code of barcode van uw apparaat te scannen, worden uw infraroodbeelden en informatie over datum en tijd opgeslagen in vooraf gedefinieerde mappen. Verzenden via WiFi of automatisch uploaden zodra u via USB verbinding maakt met het netwerk of de computer. Nu kunt u incidenten efficiënter opslaan, terugvinden en rapporteren voordat ze problemen worden.

Eigenschappen Fluke PTi120
* 3,5″ LCD-touchscreen IR-Fusion™ voor eenvoudig storingzoeken
* volledig radiometrische warmtebeeldcamera
* meetgegevens tot op pixelniveau met een infraroodresolutie van 120 x 90 (10.800 pixels)
* Temperatuurmeetbereik van -20℃ tot 150℃
* Orden en archiveer uw warmtebeelden automatisch met Fluke Connect Asset Tagging
* Zes kleurenpaletten
* Bestand tegen een val tot 1 meter
* Beschermingsklasse IP54

Rust uw hele team uit met een gemakkelijk te gebruiken warmtebeeldcamera.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer