Nieuwe hogedrukreinigers van Nilfisk met zeer veel druk

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
15 maart 2023
Article image of: Nieuwe hogedrukreinigers van Nilfisk met zeer veel druk

De twee nieuwe hogedrukreinigers – MC 9P en MC 10P – leveren tot vijf keer meer vermogen dan traditionele hogedrukreinigers en zijn ontworpen om te presteren in extreme omstandigheden zoals op zee/off-shore of op bouwplaatsen. Beide varianten zijn door derden gecertificeerd en voldoen aan de EN-normen.

Behendig reinigen in krappe ruimtes
De MC 9P is speciaal ontworpen om in nauwe ruimten, in gangpaden en in laadruimen van schepen te komen – om een maximale reiniging te krijgen.

Mobiele hogedrukreiniging voor extreme reiniging
De MC 10P levert een extreem krachtige hogedrukreiniger die ontworpen is om zware taken aan te pakken, zoals het reinigen of voorbereiden van oppervlakken voor reparaties aan de buitenkant van schepen, rompen en dekken. De MC 10P pakt moeilijke taken aan met maximaal 1100 bar aan reinigingsvermogen om bemanningen te helpen bij het onderhoud van apparatuur, het verwijderen van olie en vuil of het verwijderen van cement van oppervlakken met gemak.

Voor meer informatie, bekijk onze website.

Geschreven door

Nilfisk

Nilfisk is leverancier van industriële stofzuigers in de ruimste zin van het woord. Nilfisk biedt oplossingen in eenfase en driefase, mobiele en stationaire installaties, zowel voor droge toepassingen als voor... Lees meer