Nieuwe innovaties ALUP perslucht lijnfilters beschikbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe innovaties ALUP perslucht lijnfilters beschikbaar

Optimale bescherming met de nieuwe ALUP filterserie
Zuiverheid en kwaliteit van perslucht is zeer belangrijk bij het gebruik van pneumatische apparaten en gereedschappen in omgevingen met veel stof in de atmosfeer. De nieuwe filterserie van ALUP is voorzien van technologie van de volgende generatie, die uw persluchtapparatuur beschermt met maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Efficiënte filtratie
Onbehandelde perslucht bevat vuil en deeltjes die moeten worden uitgefilterd om zowel uw persluchtapparatuur als uw eindproducten te beschermen. Filters zijn echter ook van invloed op de prestaties en efficiëntie van uw luchtsysteem. Daarom heeft Alup een nieuw, innovatief filterassortiment ontwikkeld dat uitgebreid, dynamisch en energiezuinig is, en een zo laag mogelijke onderhoudsvereiste heeft. Een dynamisch eigen ontwerp garandeert de luchtkwaliteit en een uiterst betrouwbaar en efficiënt filtratieproces. Geavanceerd filterontwerp om de capaciteit te optimaliseren, het drukverschil aanzienlijk te verminderen en zo de energie-efficiëntie te verhogen. Het resultaat is de laagst mogelijke totale eigendomskosten.

Geschreven door

ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden in servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit. Een keuze voor ALUP GrassAir... Lees meer