Nieuwe Montakon webshop is live

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
48 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Montakon webshop is live

Dé RVS specialist voor de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, de high tech en de algemene industrie lanceert een geheel vernieuwde website inclusief webshop.

De nieuwe website is transparant en toegankelijk. Een account is eenvoudig aan te vragen en geeft toegang tot de klant specifieke omgeving. Hierin heeft de klant zelf inzicht in de bestelhistorie, orderstatus van lopende bestellingen, voorraden en (klant specifieke) prijzen. Ook uitgebreide productie informatie, technische tekeningen, datasheets en 3D step files zijn vrij beschikbaar. Kennisdeling komt ook terug in de kennisbank waar Montakon blogs en artikelen publiceert.

Naast productkennis leert de bezoeker ook de mensen achter Montakon beter kennen. Een hecht team van specialisten met jarenlange ervaring geeft deskundig advies, niet alleen over standaard voorraadproducten maar ook over maatwerk oplossingen. Neem een kijkje op www.montakon.nl of bekijk alle voordelen van de nieuwe Montakon website via onderstaande link.

Montakon website: 15 voordelen icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Montakon webshop is live

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer