Nieuwe S3100 Pictogram- en labelprinter van Brady

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe S3100 Pictogram- en labelprinter van Brady

Met de nieuwe S3100 Pictogram- en labelprinter van Brady kunnen gebruikers een uitgebreid assortiment betrouwbare veiligheidspictogrammen en sitelabels printen, zelfs in standalone modus, om de veiligheid en efficiëntie op de werkplek te verhogen.

Een uitgebreid assortiment labels en pictogrammen
Met de nieuwe S3100 Pictogram- en labelprinter kunnen gebruikers een uitgebreid assortiment pictogrammen en labels printen voor meer veiligheid en efficiëntie op de werkplek. Veiligheidspictogrammen, vloermarkering, 5S-labels, Lean-labels, labels voor de identificatie van rekken, deuren, trappen, bakken, bureaus en stoelen, en CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën kunnen allemaal ter plaatse worden geprint met de S3100.

Duurzaam ontwerp
De S3100 kan printen op Brady’s industriële vinylmaterialen met een levensduur van 8-10 jaar bij buitengebruik, alsook op de duurzame polyestermaterialen inclusief ToughStripe-vloermarkering. De pictogrammen en labels die geprint worden met de S3100 zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dit is bijzonder handig voor veiligheids- en site-identificatie in grote bedrijven, in en rond productiehallen, magazijnen, logistieke centra en distributiecentra. De pictogram- en labelmaterialen van Brady gaan jarenlang mee in industriële omgevingen en werden getest volgens de internationale ASTM-testmethoden. Voor elk pictogram- en labelmateriaal zijn technische fiches beschikbaar.

Bijzonder gebruiksvriendelijk
De nieuwe S3100 Pictogram- en labelprinter is bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat labelmaterialen automatisch worden gekalibreerd en ingesteld. Gebruikers kunnen direct pictogrammen en labels printen wanneer ze deze nodig hebben. Materiaalwissels zijn eenvoudig en zeer snel. Dankzij de gebruiksvriendelijke labelmaterialen en bijbehorende printlinten kunnen materialen in minder dan 20 seconden worden vervangen. De intuïtieve gebruikersinterface met touchscreen biedt een groot aantal opties voor pictogram- en labelontwerp, zelfs wanneer de printer in standalone modus wordt gebruikt. Bij aansluiting op een computer kunnen de opties voor pictogram- en labelontwerp verder worden uitgebreid met Brady Workstation-apps voor labelontwerp, beschikbaar op de Brady-website.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe S3100 Pictogram- en labelprinter van Brady

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer