Nieuwe serie schroefcompressoren SCK20-40 verkrijgbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe serie schroefcompressoren SCK20-40 verkrijgbaar

ALUP GrassAir presenteert de nieuwe serie SCK 20-40 serie. Door de modulaire opbouw en de beschikbare drukvarianten is er altijd een SCK 20 -40 beschikbaar die aan uw persluchtwensen voldoet.

De SCK 20-40 serie is beschikbaar in 4 vermogens; 15, 18,5, 22 en 30 kW en in drukvarianten 8, 10 en 13 bar. De schroefcompressoren zijn beschikbaar met ingebouwde droger en opgebouwd op een 500 liter ketel.

Kleine afmetingen, grote flexibiliteit
Door de grote verscheidenheid van uitvoeringen kan de SCK20-40 altijd worden samengesteld volgens de passende configuratie voor uw bedrijfswensen. De SCK 20-40 is ontworpen als totaaloplossing voor uw persluchtbehoefte. Door de keuze voor een persluchtketel en een ingebouwde koeldroger en voor- en nafilters, kan de machine op een klein vloeroppervlakte geïnstalleerd worden. Door de complete luchtconditionering van koeldroger en filters heeft u de beschikking over droge en zeer schone lucht, ideaal voor de meest veeleisende toepassingen. De speciale geluidsisolatie zorgt voor zeer lage geluidsniveaus, waardoor de compressor eenvouding binnen de werkplaats gemonteerd kan worden. Alle serviceonderdelen van de SCK 20-40 zijn eenvoudig bereikbaar voor onderhoud, waardoor service door één persoon kunnen worden gedaan.

Optimaliseer uw processen
De SCK 20-40 komt met de (optionele) Air Control 5.1 besturing. Deze besturing heeft een gebruiksvriendelijk fullcolor scherm, tijdsprogrammering, tijdsplanning met dubbele bandbreedte wat tot energiebesparing leidt en mogelijkheid tot overkoepelende drukregeling met meerdere compressoren.

Geschreven door

ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden in servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit. Een keuze voor ALUP GrassAir... Lees meer