Nieuwe SlimView group lock box: efficiënte Lockout/Tagout

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe SlimView group lock box: efficiënte Lockout/Tagout

De SlimView group lock box is een gemakkelijk mee te nemen lock box met een transparante afdekking die plaats biedt voor maximaal 12 hangsloten en ook dienst kan doen als veilige bewaarplaats voor sleutels. De lock box helpt bedrijven hun Lockout/Tagout efficiënter te organiseren en het aantal arbeidsongevallen te beperken. Volgens Eurostat is 15-20% van de arbeidsongevallen nog steeds gerelateerd aan onderhoudswerken.

– Efficiënt en gebruiksvriendelijk: compact formaat met voorgeboorde montagegaten zorgt voor eenvoudige opslag of bevestiging en een transparante afdekking zorgt voor een efficiënte controle van de inhoud op elk moment.

– Plaats voor maximaal 12 hangsloten: ingebouwde hangslot- en sleutelhaken voor 12 hangsloten.

– Veilige bewaarplaats voor sleutels: breng gemakkelijk tot 12 hangsloten aan dankzij een verzonken deur om de sleutels veilig te bewaren tot de onderhoudswerken voltooid zijn.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe SlimView group lock box: efficiënte Lockout/Tagout

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer