Nieuwe veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen

Brady heeft een nieuwe veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen gelanceerd. Deze innovatieve Lockout/Tagout-oplossing geeft volledige controle over de toegang tot de bedieningsknoppen van kranen en hijskranen voor een verhoogde veiligheid van de werknemers.

Verhoogde werkveiligheid
De nieuwe veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen is geschikt voor diverse hangbedieningspanelen van kranen of hijskranen en zorgt er met behulp van maximaal vier hangsloten voor dat niemand knoppen op het bedieningspaneel kan indrukken. De sleutels van de hangsloten kunnen bewaard worden door supervisors of werknemers die buiten het zicht van de kraanoperator werken om ongewenst gebruik van de kraan of de hijskraan te voorkomen. Met de veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen kunnen ongevallen en ernstige letsels die het gevolg zijn van botsingen met haken of kraanladingen voorkomen worden en kan de veiligheid van de werknemers verbeterd worden.

Eenvoudig en handig
De veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen is een handige, uittrekbare tool die geschikt is voor hangbedieningspanelen van 10 tot 45 cm lang. De hoes kan als een zak worden aangebracht en heeft een flexibele bevestigingsriem voor een perfecte aansluiting rond de kabel van het hangbedieningspaneel. Omdat de vier verharde zijden met elkaar verbonden zijn, kan de hoes plat worden opgevouwen en gemakkelijk worden meegenomen.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer