Noke smart loto, de nieuwe standaard voor lockout tagout

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Noke smart loto, de nieuwe standaard voor lockout tagout

Smart lockout, de nieuwe standaard voor Lockout Tagout. Sleutelloos, eenvoudig, snel en veilig, dat is waar Nokē voor staat. (NoKey)

Nokē Smart loto gebruikt slimme technologie om LoTo procedures eenvoudig, snel en veiliger te maken. Hoewel conventionele LoTo sloten doeltreffend en veilig zijn weten we ook dat sleutelbeheer complex en tijdrovend is. Nokē combineert slimme sloten met een fantastische Smartloto software en App voor mobiele apparaten. De slimme sloten worden door de software geïntegreerd in de LockoutTagout procedure waarbij veiligheid perfect geborgd is. We weten dat de veiligheid van uw werknemers altijd het belangrijkste doel is.

De voordelen van Nokē Smart loto:
– Elimineer het beheer van traditionele sloten en sleutels
– Voeg vergrendelingen toe en verwijder ze via tablet, telefoon of PC
– Maak, bewerk, keur en sluit werkopdracten
– Ontvang Cloud gebaseerde, realtime gegevens van audits
– Nauwkeurig en up-to-date overzicht van isolatieprocessen
– Elimineer papierwerk dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien.

Lockout Tagout is meer dan alleen het plaatsen van een slot, het is een werkwijze volgens vaste procedures en stappen. Nokē Smart loto is een totaaloplossing voor het gehele LOTO (lototo) proces.

Voordelen van het gebruik van een Smartlock:
– Gebruik minder sloten, geen sleutels, geen multibeugels voor meerdere sloten en zelf een lockbox kan buiten gebruik blijven. Smartlock kan ook een toegevoegde waarde zijn indien u toch een lockbox wilt blijven gebruiken.
– Traceerbaar, ieder slot is zichtbaar. De mobile app en de software bieden perfect overzicht waar de sloten zich bevinden en wie deze beveiligd hebben.
– Voorkom de inefficiëntie van een conventioneel sleutelmanagement maar gebruik de techniek van de dag om persoonlijke lockouts te plaatsen en weg te nemen.

Nokē Smart loto veranderd de wereld van lockout tagout door een degelijk en doordacht ontwerp van sloten te combineren met slimme technologie. Nokē heeft Nedelko vanwege onze kennis over Lockout Tagout en jarenlange ervaring aangesteld als Europese distributeur van Nokē Smart loto producten.

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer signalerings- en veiligheidsoplossingen. Bijvoorbeeld de Lockout Tagout producten van Brady en Masterlock, waarmee je mechanische en elektrische gevaren kunt beheersen.... Lees meer