OpenSupply presenteert met trots de nieuwe Gradup producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: OpenSupply presenteert met trots de nieuwe Gradup producten

Codipro zet de markt op zijn kop het de nieuwe Gradup productenreeks

Codipro, de Luxemburgse specialist in hijsogen en hofleverancier van OpenSupply, heeft een nieuwe serie producten op de markt gebracht. De Gradup, die vorig jaar voor het eerst werd getoond op de AWRF in Minneapolis in de Verenigde Staten, is een ware revolutie op het gebied van hijsogen.

De Gradup is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de technische teams van Codipro en Europese onderzoekscentra. Volgens Codipro’s directeur Christophe Losange, bieden de nieuwe producten het allernieuwste op het gebied van hijstechnologie. De nieuwe producten leveren een betere prestatie, met name als het gaat om de kwaliteit van de materialen. En het is die topkwaliteit waar OpenSupply op alle onderdelen en componenten garant voor staat.

Waarom Gradup?

De kwaliteit van het staal is de belangrijkste eigenschap van hijsogen. Men spreekt vaak van de staalklasse, die het meest optimaal is voor een hijsketen, omdat de hijscapaciteit wordt bepaalt door een combinatie van de diameter van de keten en de materiaalklasse. Dit is echter niet relevant als we het hebben over een hijselement dat uit meerdere onderdelen bestaat.

Dat is dan ook meteen de reden dat Codipro niet meedoet aan de wedstrijd tussen allerlei concurrenten om te zien wie de hoogste klasse heeft. Er worden zelfs hijsogen in de klasse 10, 12, 14, enz. verkocht. Maar dit soort escalatie gaat alleen maar om marketing. Codipro richt zich liever op echte innovatie, het soort innovatie waarom OpenSupply met trots producten van Codipro voert..

De hijsogen worden net als voorheen ingedeeld op basis van het model (SEB, DSR, DSS, enz.). Het algehele ontwerp is echter geraffineerder en afgestemd op de wensen van de klant. De nieuwe GRADUP producten zijn vanaf het begin van dit jaar te verkrijgen. Via OpenSupply, vanzelfsprekend.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer